Elke laatste dag van de maand zet ik hier de Maankalender voor de volgende maand. Als plaatje en als Word bestand.
Kom terug op 30 november.

In de serie Nieuwe Maan en Projectplanning kun je lezen hoe de verschillende maanfasen hun eigen flow hebben en hoe je die flow beter kunt benutten.

Bekijk Data Maanfasen 2007 als een simpel overzicht voor de vier belangrijkste Maanfasen voldoende voor je is.

Of kijk op de Astrologiekalender, daar staan de belangrijkste astrologische gebeurtenissen.

maankalendernovember.jpg

maaningress-november.jpg

Maankalender november 2007.rtf

4 Responses to “Maankalender november 2007”

 • Desteney:

  Maanstanden. Ook zo iets ik heb me er altijd in mee laten gaan als mijn moeder weer zei. Ooh je hebt weer last van de maan. Tijdens mijn opleiding NLP Practitioner en Master kwam ik er achter dat ouders jou die stempel kunnen opleggen en jij ook daar zelf in gaat geloven. Nu na de laaste volle maan, mijn gevoel daarbij, (de kluizenaar, niet slapen en malen) snapt ik niet tot ik toevallig in een supermarkt de stand van maan hoorde en dacht bij mezelf “wel geveedee” Ligt dat nu echt zo gevoelig bij sommige mensen of is dit nu een fabeltje.

 • Desteney:

  Maanstanden. Ook zo iets ik heb me er altijd in mee laten gaan als mijn moeder weer zei. Ooh je hebt weer last van de maan. Tijdens mijn opleiding NLP Practitioner en Master kwam ik er achter dat ouders jou die stempel kunnen opleggen en jij ook daar zelf in gaat geloven. Nu na de laaste volle maan, mijn gevoel daarbij, (de kluizenaar, niet slapen en malen) snapt ik niet tot ik toevallig in een supermarkt de stand van maan hoorde en dacht bij mezelf “wel geveedee” Ligt dat nu echt zo gevoelig bij sommige mensen of is dit nu een fabeltje.

 • Het is geen fabeltje :-), er zijn allerlei onderzoeken over gedaan. Springtij met Volle en Nieuwe Maan… Als de Maan zo’n invloed heeft op water waarom dan niet op mensen, die voor 70% uit water bestaan. De Biologisch Dynamische landbouw werkt met de Maanstanden.
  Als je maar niet vergeet dat jij toch uiteindelijk bepaalt wat je met die energie doet. Je bent er niet aan overgeleverd.

 • Het is geen fabeltje :-), er zijn allerlei onderzoeken over gedaan. Springtij met Volle en Nieuwe Maan… Als de Maan zo’n invloed heeft op water waarom dan niet op mensen, die voor 70% uit water bestaan. De Biologisch Dynamische landbouw werkt met de Maanstanden.
  Als je maar niet vergeet dat jij toch uiteindelijk bepaalt wat je met die energie doet. Je bent er niet aan overgeleverd.

Leave a Reply

Ben’s blog
Ben's persoonlijke blog over onbelangrijke en nutteloze dingen :-). Wil je iets nuttigs lezen ga dan naar NLP mij. Wil je iets nuttigs leren over NLP dan ben je bij RaVisie aan 't goede adres.
Onderwerpen
Tags
Recente reacties