ben met cape
Zoals afgesproken meldden we ons vandaag netjes om 14.00 uur in het ziekenhuis…

Inmiddels de gebruikelijke pre-operatie-route doorlopen te hebben, kan ik volmondig zeggen dat ik uitkijk naar de operatie. Het bekent namelijk ‘het einde van de pijn en het begin van de heling’. Ontroerd heb ik vanochtend geluisterd naar het audiobestand, waarop velen van jullie de meest positieve affirmaties hebben ingesproken. Op Facebook groeit de lijst van deelnemers aan de Circle of Light. Ik vind het geweldig wat jullie allemaal voor me doen. Het doet me meer dan goed en mede daardoor ben ik positief en helemaal voorbereid op de operatie morgen… ik ga ervoor!

 

As agreed, we arrived at 14.00 hours in the hospital today..

At this time I’ve gone through the usual pre-surgery-route and I can honestly say that I’m looking forward to the surgery because it means ‘the end of the pain and the beginning of the healing’. This morning I’ve listened to the audiofile and I’m deeply touched by all the positive spoken affirmations. On Facebook the list of participants for the Circle of Light is growing. It makes me more than gratefull and therefore I’m positive and fully prepared for the surgery tomorrow… I am ready!

Leave a Reply

Ben’s blog
Ben's persoonlijke blog over onbelangrijke en nutteloze dingen :-). Wil je iets nuttigs lezen ga dan naar NLP mij. Wil je iets nuttigs leren over NLP dan ben je bij RaVisie aan 't goede adres.
Onderwerpen
Tags
Recente reacties