Ben Licher

Ben Licher

Condoleanceregister voor Ben Licher.

Ben is overleden op 18 maart 2016. Zij is 62 jaar geworden.

Hieronder kun je een bericht achterlaten ter nagedachtenis aan Ben.

_________________________

Condolences for Ben Licher

Ben died on 18th March 2016 at the age of 62.

Below you can leave a message in memory of Ben.

135 Responses to “Condoleance”

 • Tina:

  Bedankt voor alles lieve bijzondere mooie Ben!
  Gecondoleerd lieve Bas, familie en vrienden.
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst van en met elkaar!

 • Leontine:

  Lieve Ben, na jaren vallen de kwartjes nog steeds…. Bedankt voor alles! Sterkte voor Bas en familieleden

 • Marijn:

  Lieve Ben, wat een prachtige vrouw ben jij en van zoveel betekenis geweest in mijn leven. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor! Ik heb bewondering voor je levenslust en de bijzondere eigen levenskunst die je beoefende. Het heeft mij geïnspireerd om vooral mijn eigen weg te kiezen, in mijn eigen kracht, maar nooit zonder om je heen te kijken naar wat het voor mijn omgeving kon betekenen. Ben, ik hoop dat je rust hebt en in het prachtige licht bent. Het gaat je goed daar. Veel liefs, Marijn

  Lieve Bas, kinderen, kleinkinderen en anderen dicht bij Ben, gecondoleerd met jullie verlies. Wens jullie alle liefde en kracht toe. Hartelijke groet Marijn

 • Karin de Roo:

  Lieve Bas, Sarah, Mijke en rest van de familie,
  Wat een onverwacht naar bericht bereikte ons. Onvoorstelbaar. We hebben een aantal jaren als buren met jullie opgetrokken, waar we alle drie mooie herinneringen aan hebben. We leven met jullie mee en wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Liefs van Kim, Sven en Karin

 • Rien en Thea Gerts:

  Beste Bas,
  Wij willen jou en je fam. van harte condoleren met het overlijden van Ben.
  Wij kennen jullie weliswaar ook persoonlijk, maar hoofdzakelijk door de enthousiaste verhalen
  van onze zoon Paul.
  Wij wensen jou en je fam. de komende tijd veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 • Marcel Niël:

  Beste Bas,

  Wat vreselijk naar om te moeten vernemen dat Ben is overleden. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik haar – en jou – in 2013 heb leren kennen tijdens mijn eerste kennismaking met NLP. Een ervaring die heel veel inzichten heeft gegeven en een enorme indruk heeft achtergelaten. Haar wijsheid, haar intens warme glimlach en humor zal enorm gemist gaan worden. “Sterker dan de dood zijn de vele mooie herinneringen…en die blijven!” Ik koester die herinneringen dan ook. Ben was een prachtvrouw en een heel bijzonder mens. Ik wens haar de rust in het licht! Ik wens jou Bas, jullie kinderen, kleinkinderen en verdere dierbaren veel kracht toe bij de verwerking.

  Een warme groet,

  Marcel

 • Ellen:

  Lieve Ben, op 15 juli 2013 zag ik je voor het laatst. Je kwam samen met Bas naar Heidepol om afscheid te nemen van een dierbare van mij en iemand waar jullie een speciale band mee hadden. Jullie aanwezigheid daar voelde fijn en vertrouwd, zoals ik me altijd in jullie omgeving en ook op afstand voel. Ik heb het die dag aan jou gezien en je hebt me daar ook laten weten hoe indrukwekkend jij deze omgeving vond.
  Het voelt intens verdrietig dat jij hier niet meer bent. Maar als het dan niet anders is dan het is, dan durf ik te stellen dat jij voor ons op de aarde van Heidepol vele mooie bloemen zult laten groeien en bloeien.
  Dankjewel voor je wijsheid en inspiratie. Ik hoor jouw stem en die van Bas als ik mijn ogen sluit. Rust zacht lieve Ben. Veel sterkte lieve Bas. Liefs, Ellen

 • Conny:

  Ik heb geen woorden, we weten elkaar te vinden lieve Ben.

 • Lieve Ben,

  Ben; zo echt een naam voor jou! Dankbaar dat onze levens elkaar even hebben geraakt maar dat is dan ook gelijk intens. Met een deler helaas en dat is Heidepol, als je Adwa ziet geef haar dan een dikke kus…… Geruststellende gedachte dat jij bij haar in de buurt bent.

  Bedankt lieve Ben, tot ziens!

  Ik omhels je,
  Julia

 • Wim Merkens:

  Beste familie van Ben, lieve Ben,

  Ben was niet een ‘gewone bewoner’ van ’t Atelier. Ik heb haar in de loop der jaren zeer leren waarderen als iemand die intrinsiek belangstelling had voor de mensen om haar heen en bewonderde de manier waarop ze de overgang van het leven naar het hogere gestalte heeft gegeven.

  Bas, en andere familie, ik wens jullie veel sterkte in de komende periode.

 • Marijke van der Brugge:

  lieve Bas,
  ik wens je veel sterkte op de weg die je nu zonder Ben in the flesh verder gaat. Maar haar stem gaat met je mee. Ik herinner mij vooral die stem en haar humor. Ik heb nog elke dag iets aan jullie NLP-training. Liefs, Marijke

 • Marjan:

  Lieve Ben (en Bas),

  Ik heb veel aan jullie gedacht de afgelopen maanden. Helaas is de dag gekomen dat je Bent overgegaan naar de andere wereld. Ik ben blij dat ik je heb mogen kennen. Bas, alle liefs en sterkte toegewenst! Ik wens jullie een mooie dag morgen!

  XXX Marjan

 • Hanneke:

  Dag Ben, je zit voor het raam en kijkt als we aankomen, je kijkt en weet dan al zooo veel over ons. Sprankelend en met humor loodste jij ons de dagen door, samen met Bas, ze vlogen om. Je hebt me veel gegeven, ik heb veel van je geleerd, en zal je altijd herinneren als die sprankelende vrouw die aanwezig is als er een glas wiskey staat of valt. Bas, heel veel sterkte en heel veel prachtige, rijke herinneringen gewenst.
  Lieve groet, Hanneke

 • Berk:

  Lieve Ben, bedankt voor alles. kwartjes, kadootjes, koffie en sigaretten. Lieve Bas (en kinderen), gecondoleerd met het verlies, sterkte en liefde.

  Berk

 • Dag Bas en kids, groot-kids. Hoorde zojuist van mijn dochter dat Ben over gegaan is. heb jou/haar slechts éénmaal ontmoet,na de training, babbelen en lekker aan de zelg gemaakte wijn, en dat was genoeg om een onvergetelijke indruk te maken. Wat een verlies dat onze wereld jou nú moet missen. Gene zijde echter verwelkomd jou dáár met open armen.
  Jij mag nu uitrusten, jouw strijd is gestreden en jij mag je overgeven aan de allesomvattende Liefde. Dag mooi mens, tot ziens, aan de andere kant, we komen elkaar vast nog eens tegen. Uit het zicht, maar niet uit het Hart. wens jouw dierbaren heel veel sterkte, Hartegroet, Erina.

 • Caro de Gier:

  Lieve Ben voor jou:

  Er is niets wat ik niet Ben
  Dus ik Ben wat ik Ben!

  Goede reis mooie,wijze en passievolle vrouw.
  Heb zo ’t gevoel dat je al hard aan ’t werk bent aan datgene wat je nog allemaal wilt doen.

  Fijn je te kennen, fijn Bas te kennen en je mooie dochters.
  Jullie zijn in m’n hart,
  Caro

 • Denise Hulshof:

  Lieve Ben,

  Phenomenal woman… ik Ben dankbaar, jouw stem zal voor altijd met mij meereizen.

  Lieve Bas, familie en vrienden, heel veel liefde, sterkte en kracht de komende tijd bij het verwerken van dit grote verlies.

  Liefs,
  Denise

 • Arne Maus:

  Dear wonderful Ben
  You have left your body and it’s pain. Now you are in a different dimension. Have a great time before we will meet again in love and peace with a lot of other great people. I am grateful to have met you in this life.

 • Lianne:

  Lieve Ben,
  Bedankt voor je prachtige verhalen.
  Verhalen waarvan ik veel geleerd heb en die me nog elke dag inspireren.
  Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen, en van je heb mogen leren…
  Bas en kinderen heel veel sterkte gewenst met dit grote gemis.
  Liefs, Lianne

 • Lucie Stoltenborg:

  Dank je wel lieve Ben, je hebt zoveel voor mij betekend. Ik denk regelmatig aan jouw wijze woorden, de humor en hoor nog vaak je stem.Fijn dat ik je heb leren kennen. Bas en kinderen, heel veel sterkte gewenst met het grote gemis van deze mooie vrouw. Veel goeds en liefs Lucie

 • Babs:

  Lieve Ben, wat heb je me veel geleerd met jouw eigen wijze manier met de kracht van woorden! Een innerlijke omslag heeft er plaats gevonden door mijn kennismaking met jou en Bas. Mooi Mensch blijf schitteren aan het firmanent

 • Ben, wij hebben elkaar nooit persoonlijk ontmoet, maar wat jij uitstraalde en uitdroeg was bijzonder. Rust zacht en een mooie reis toegewenst……..

 • Henca:

  Dag lieve Ben. Je was een bijzonder mens. Ik heb veel van je geleerd en denk daar met dankbaarheid en plezier aan terug. Lieve Bas, voor jou, jullie kinderen en hun kinderen, heel veel sterkte en liefs. Liefs Henca

 • Eline Walda:

  Lieve Ben, je was en bent voor mij zo waardevol. Als coach en trainer, maar bovenal als mens en wijze vrouw. See you in another life, dear friend.

  Lieve Bas, Saar, Mijke, schoonzoons en kids’ kiddies, ik wens jullie samen veel kracht, sterkte en liefde om jullie verlies te verwerken.

 • Karine:

  Dag prachtige, krachtige vrouw.
  Bedankt voor alle wijze lessen, vol humor, liefde en passie.
  Beste Bas, gecondoleerd en heel veel sterkte.
  Liefs, Karine

 • Bon Voyage Ben! Kracht en liefde voor de achterblijvers.

 • Merel:

  Lieve Ben,

  Afgelopen twee weken was ik in Zuid-Afrika. Niet ver van de landen waar jij zo lang gewoond hebt. Zo was je toch nog een beetje bij ons ondanks het missen van jouw begrafenis. Aan Bas en de familie veel sterkte gewenst. Ik zal je nooit vergeten Ben. Rust zacht.

  Liefs, Merel

 • Hanneke:

  Lieve Ben,
  Je Bent niet meer en toch Ben je er zeker nog! Dank voor alles wat je mij geleerd hebt. Je vormde samen met Bas hét NLP duo! Je deed dit professioneel, betrokken en afgestemd op een ieder persoonlijk, waardoor er als een dolle geleerd werd …. Nogmaals dank, Ben!
  Bas en andere dierbaren van Ben, heel veel kracht en moed bij het verwerken van dit verlies.

 • Tineke:

  Lieve Ben,

  Dank je wel voor de leerzame dagen die ik bij jullie heb mogen doorbrengen.
  Lieve Bas, familie en dierbaren heel veel sterkte met het verlies van dit mooie mensch.

 • Jan peter:

  Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen,
  Dank voor de leerzame en bijzondere momenten die ik met jou Bas en met Ben heb mogen delen!
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken!
  Rust zacht Ben en goede reis!

 • Sandra van der Molen:

  Beste Bas, kinderen en kleinkinderen,

  Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie vrouw, moeder en oma.
  Het was heel bijzonder Ben te mogen kennen en van jullie samen te leren.
  Alle goeds toegewenst.

 • Dorien Wolfs:

  Lieve Bas,
  Zo vaak keek ik even wat jullie aan het doen waren op facebook. En dan dacht ik “gelukkig, jullie genieten nog samen van zoveel dingen” .
  Maar nu is ze dus toch vertrokken naar dat andere leven, jullie achterlatend met een enorme leegte. Want ik ken weinig mensen zo levendig en aanwezig als zij was.
  Maar jullie ook achterlatend met zoveel fantastische herinneringen en ik denk wel in de wetenschap dat ze regelmatig even komt kijken of alles wel goed gaat.

  Ik wens jou en jullie gezin heel veel sterkte en moed. Dat zoveel mensen van haar houden en haar dankbaar zijn (en jou zeker ook) zal zeker helpen.

  Veel liefs

  Dorien

 • Cor de Graag:

  Beste Bas,

  Dank je wel dat je Ben zo’n eervolle, pure en respectvolle uitvaart hebt gegeven. Het was puur en één met natuur zoals Ben was.

  Ik hoop oprecht voor je dat alle mooie momenten van de afgelopen 35 jaar het snel mogen winnen van het verdriet dat missen heet. Zoals je zelf zo mooi en treffend op de uitvaart aangaf geeft de toekomst je een nieuw verleden. Ik hoop dat alle mooie momenten van de afgelopen 35 jaar samen met Ben je de kracht zullen geven voor de toekomst.

  Groetjes en sterkte.

  Cor

 • Jurgen:

  Hej hoj Ben,

  de wereld zal niet meer hetzelfde zijn zónder jou.. ik hoorde gisteren van iemand dat je in maart het tijdelijke voor het eeuwige hebt verruild..
  In gedachten ben ik met de vele mensen & 2 hondjes die je achterliet..
  Bas, dat je de kracht mag vinden om zónder je bijzondere vrouw Ben, verder te gaan.. May the Force be with you!

  Jurgen

 • Yvonne:

  De wereld is weer een mooi en waardevol mens kwijt geraakt. Op afstand met je kennis mogen maken en toch heb je een bijzondere indruk bij mij achter gelaten….. dankjewel en rust zacht.

Leave a Reply

Ben’s blog
Ben's persoonlijke blog over onbelangrijke en nutteloze dingen :-). Wil je iets nuttigs lezen ga dan naar NLP mij. Wil je iets nuttigs leren over NLP dan ben je bij RaVisie aan 't goede adres.
Onderwerpen
Tags
Recente reacties