ben…heel empathisch en vriendelijk. Ze trok haar neus een beetje op en schudde haar hoofd. ‘Kwaadaardig’, voegde ze er even later aan toe.
Ik glimlachte, een verdrietige glimlach… Eigenlijk wist ik het al, daarom ging ik immers de serie onderzoeken in.
 
Na nog meer onderzoeken kwam er een sprankeltje goed nieuws: ‘Geen uitzaaiingen, we kunnen je opereren en de tumor waarschijnlijk verwijderen. Het is een zware operatie waar we alleen aan beginnen als we denken dat er slagingskans is. Behalve de tumor ben je in een uitstekende conditie voor een 60-jarige.’
 
Ik ga ervoor. Aanstaande vrijdag, 28 maart, ga ik onder het mes.
We bereiden ons voor … naja … tot aan de operatie is alles duidelijk. Daarna? We zien wel als het zover is…
 
Alle beste wensen, oprechte belangstelling, medeleven, Reiki, gebeden, positieve energie, kaarsjes, kaartjes, bloemen, gedachten, zoenen en hulp, vertaal ik naar grote wolken sterrenstof waarin ik me baad. Het helpt en steunt me, ik pink heel wat traantjes weg van dankbaarheid en ontroering.
 
En als het zover is, worden jullie door dit blog op de hoogte gehouden door Ben of door Bas. Mochten jullie in de tussentijd informatie willen, Ben willen steunen met alle positieve energie die jullie hebben, of als je langs wilt komen, mail dan naar bas.licher@ravisie.nl.
 
xx

Leave a Reply

Ben’s blog
Ben's persoonlijke blog over onbelangrijke en nutteloze dingen :-). Wil je iets nuttigs lezen ga dan naar NLP mij. Wil je iets nuttigs leren over NLP dan ben je bij RaVisie aan 't goede adres.
Onderwerpen
Tags
Recente reacties