Ondertussen heeft Kathleen haar droom gerealiseerd en staan er zo’n 500 boeken in haar Esotherische bibliotheek. Dat verdient wel wat extra aandacht.

(15-5-2007) Het Nieuwe Maan wensenlijstje van Kathleen :-)

Lieve mensen,

Omdat ik in een wereld wil leven waarin mensen met elkaar delen in hun overvloed, zou ik graag een bibliotheek aanleggen, waar mensen terecht kunnen voor boeken en tijdschriften op astrologisch en esotherisch gebied.
Heel vaak staan boeken na lezing verder te stoffen in de kast en wordt er niet veel meer mee gedaan. Op deze manier kunnen we uitwisselen met elkaar.
Het begin is gemaakt doordat ik van iemand al een aantal boeken heb aangeboden gekregen en zelfs al in ontvangst heb mogen nemen en verder heb ik zelf een boekenkast vol.
Dat gaf me de moed om met deze passie verder te gaan en te kijken of er nog meer mensen opstaan openstaan voor dit idee.

Mijn vraag is: zouden jullie dit idee willen verspreiden, zodat mijn grote wens werkelijkheid kan worden.
Misschien kun je het verzoek op astrolijsten plaatsen, bij verenigingen neerleggen of bij vrienden, kennissen, familie of wat je zelf nog maar kunt bedenken.

Men kan mij bereiken op:

Tel.: 040-2042781 / 06.55.95.85.26

Of mailen

Vast heel hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Kathleen Croese

16 Responses to “Bibliotheek: Astrologisch en Esotherisch”

 • Ben:

  Wel Kathleen, op 1 juli twee kansen om de doos met 15 jaargangen ‘Onkruid’ en ‘De Natuur, uw arts’ jouw kant op te krijgen!!

 • Ben:

  Wel Kathleen, op 1 juli twee kansen om de doos met 15 jaargangen ‘Onkruid’ en ‘De Natuur, uw arts’ jouw kant op te krijgen!!

 • Ha ben,

  Inmiddels de doos ontvangen, geweldig, heel hartelijk dank.
  Er beginnen al aardig wat boeken binnen te komen van lieve goedgeefse mensen. Er is ook de mogelijkheid om boeken tijdelijk af te staan. Ik heb al een paar boekenkasten aangeschaft voor het goede doel :-)
  De website wordt aan gewerkt. Nogmaals dank.
  Groetjes.

 • Ha ben,

  Inmiddels de doos ontvangen, geweldig, heel hartelijk dank.
  Er beginnen al aardig wat boeken binnen te komen van lieve goedgeefse mensen. Er is ook de mogelijkheid om boeken tijdelijk af te staan. Ik heb al een paar boekenkasten aangeschaft voor het goede doel :-)
  De website wordt aan gewerkt. Nogmaals dank.
  Groetjes.

 • Ik heb alweer een stapeltje klaarliggen, en ik heb best wel boeken die ik een paar maanden kan missen …

 • Ik heb alweer een stapeltje klaarliggen, en ik heb best wel boeken die ik een paar maanden kan missen …

 • Oh, geweldig, heel fijn.

 • Oh, geweldig, heel fijn.

 • In september krijgen we een paar keer mensen uit Eindhoven. We gaan de boekenkast opruimen een dezer dagen :-). Van de boeken die je mag lenen ga ik 2 kopieën van de achterkant maken. Een ex voor jou en een ex voor mezelf. Lijkt me de makkelijkste manier om het bij te houden. En kunnen die jongens van jou het misschien scannen voor in de database.

 • In september krijgen we een paar keer mensen uit Eindhoven. We gaan de boekenkast opruimen een dezer dagen :-). Van de boeken die je mag lenen ga ik 2 kopieën van de achterkant maken. Een ex voor jou en een ex voor mezelf. Lijkt me de makkelijkste manier om het bij te houden. En kunnen die jongens van jou het misschien scannen voor in de database.

 • kathleen:

  Alweer, hartstikke fijn hoor. Heel lief.
  Uhh, alleen die jongens van mij :-) hebben al weken werk achter de rug voor de database, het invullen ervan doen Alice en ik zelf. Wat we kunnen, doen we uiteraard zelf.
  Straks kun je precies zien, als je ingelogd bent, wat we hebben staan.
  Nogmaals dank vast !!

 • kathleen:

  Alweer, hartstikke fijn hoor. Heel lief.
  Uhh, alleen die jongens van mij :-) hebben al weken werk achter de rug voor de database, het invullen ervan doen Alice en ik zelf. Wat we kunnen, doen we uiteraard zelf.
  Straks kun je precies zien, als je ingelogd bent, wat we hebben staan.
  Nogmaals dank vast !!

 • Vol verwachting klopt mijn hart! Saturnus in Maagd morgen is natuurlijk het perfecte begin voor iedereen om eens orde te scheppen in boekenkasten. En dan ook nog eens boeken die heel gezond voor je zijn :-).

 • Vol verwachting klopt mijn hart! Saturnus in Maagd morgen is natuurlijk het perfecte begin voor iedereen om eens orde te scheppen in boekenkasten. En dan ook nog eens boeken die heel gezond voor je zijn :-).

 • kathleen:

  Hele goeie :-)

  Groetjes, Kathleen

 • kathleen:

  Hele goeie :-)

  Groetjes, Kathleen

Leave a Reply

Ben’s blog
Ben's persoonlijke blog over onbelangrijke en nutteloze dingen :-). Wil je iets nuttigs lezen ga dan naar NLP mij. Wil je iets nuttigs leren over NLP dan ben je bij RaVisie aan 't goede adres.
Onderwerpen
Tags
Recente reacties